Ανοικτη επιστολη προς εκπροσώπους τουριστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα

Αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες,

Αυτές τις μέρες όλος ο κόσμος βιώνει μια σοβαρή κρίση σε σχέση με την εξάπλωση του κορωνοϊου. Οι γιατροί και το υγειονομικό προσωπικό στην πάλη εναντίον του Covid-19 κάθε λεπτό διακινδυνεύουν τη ζωή τους και πληρώνουν μια υπερβολική τιμή για την υγεία μας.

Η εταιρία μας , το Cronwell Hotels and Resorts έχοντας σκοπό να βοηθήσει και να στηρίξει τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που βρίσκονται τώρα στην πρώτη γραμμή μάχης, διαθέτει στους Έλληνες γιατρούς 150 νύχτες στα ελληνικά ξενοδοχεία Cronwell Platamon Resort, Cronwell Resort Sermilia και Rahoni Cronwell Park Hotel Adults Only.

Την πρωτοβουλία αυτή υποστηρίζει ο παλαιός μας συνεργάτης, ο Greek Med Top Partners (GMTP), εκπροσωπούμενος από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Sam Awad με την υποστήριξη του Ελληνικού Ιατρικού Συλλόγου, εκπροσωπούμενου από τον Πρόεδρο Αθανάσιο Εξαδάκτυλο.

Ελπίζουμε ότι αυτή η πρωτοβουλία Cronwell θα αποτελέσει παράδειγμα και έμπνευση για τους άλλους συμμετέχοντες στην ελληνική τουριστική αγορά: ταξιδιωτικούς πράκτορες, ξενοδόχους και επιχειρηματίες. Κατά τη γνώμη μας, η επέκταση αυτής της πρωτοβουλίας θα υποστηρίξει όλους τους γιατρούς και το υγειονομικό προσωπικό της χώρας μας. Καλούμε όλους σας να υποστηρίξετε τη δέσμευσή μας.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ενότητα είναι η δύναμή μας.

Μετά τιμή,

Κολέσνικωβ Ντμίτρι

Cronwell Hotels & Resorts